Yangın, Altındağ ilçesi Önder Mahallesi'ndeki 2 katlı sunta deposunda çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek deponun tamamını sardı.



4 KATLI BİNAYA DA SIÇRADI

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, arka tarafta bulunan 4 katlı apartmana ve bitişiğindeki iş yerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.



Bu sırada polis ekipleri de binadakileri tahliye etti. İtfaiye ekipleri mahallede paniğe neden olan yangının söndürülmesi için çalışma başlattı. 4 katlı bina ve bitişiğindeki yangın kısa sürede söndürülürken, sunta deposundaki yangına ise müdahale devam ediyor.

YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta olay yerine gelerek, itfaiye amirlerinden bilgi aldı. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Yavaş, yangında can kaybı ve yaralananın olmadığını söyleyerek, ekiplerin yangına müdahalesinin devam ettiğini söyledi.

Yavaş, yangına 13 istasyondan 93 personel, 12 arazöz, 14 tanker ile müdahale edildiğini açıkladı. DHA

[old_news_related_template title="Beyoğlu'nda binada çıkan yangında aydınlatma direğinden kayarak kaçtı" desc="Beyoğlu'nda bir binada yangın çıktı. Yangında mahsur kalan kişi aydınlatma direğine tutunup, kayarak kurtuldu. Üst katta oturan yabancı uyruklu iki kadın da yalın ayak dışarı kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/04/iecrop/yangin-dha880_16_9_1604522452.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/beyoglunda-binada-cikan-yanginda-aydinlatma-direginden-kayarak-kacti-6112039/"]