Olay ilçeye bağlı Yukarı Karlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre fındık bahçesinde Ramis Tiryaki ile kuzeni Hüseyin Tiryaki arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ramis Tiryaki, Hüseyin Tiryaki'ye tabancayla ateş etti. Bu sırada bahçede olan Saadet ve akrabası Muhammet Tiryaki'ye de kurşunlar isabet etti.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinden kaçan Ramis Tiryaki, daha sonra evi önünde patoza fındık veren kardeşi Mehmet Tiryaki'nin yanına gitti. Ramis Tiryaki, bilinmeyen nedenle kardeşi Mehmet Tiryaki, patoz sahibi Emre Keş ve harmandaki kuzeni Ersin Tiryaki'yi de tabancayla vurdu.

Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet ve Hüseyin Tiryaki'nin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Olayda yaralı olan 4 kişi ise kentteki hastanelere kaldırıldı. DHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da silahlı çatışma!" desc="Bahçelievler'de, iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle silahlı kavga çıktı. Kavganın tarafı olan 1 kişi ile sokakta oynayan 1 çocuk isabet eden kurşunlarla yaralandı. Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/05/iecrop/catisma-dha1_11753173_16_9_1596659881.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-silahli-catisma-3-5971879/"]