Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme takvimini açıklayarak, “Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartı ile berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “11 Mayıs’ta dükkanını açmaya hazırlanan berber ve kuaför hemşehrilerim; Açılışınızdan sonra dükkanınızı düzenli olarak biz dezenfekte edeceğiz, maskelerinizi biz vereceğiz” dedi.



[old_news_related_template title="Coronayı yendiler, böyle taburcu edildiler" desc="Şanlıurfa'da, corona virüsü tedavisi sonrası sağlığına kavuşan 5 kişi alkışlarla taburcu oldu. Virüsü yenmenin mutluluğunu yaşayan hastalardan Mustafa Şıldır, maske takma ve sosyal mesafeyi korumanın önemini acı bir tecrübeyle anladığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/04/iecrop/06-dha_16_9_1588622098.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/coronayi-yendiler-boyle-taburcu-edildiler-5793437/"]