Sağlık Bakanı Koca, vatandaşları corona virüsü konusunda uyardı. Sosyal medya hesabından "Bir hafta sonrasının vaka tablosu bugünden hazırlanıyor" yazılı fotoğraflar paylaşan Koca, "Yeni vaka sayılarını bugün uyguladığımız tedbirlerle düşürelim" dedi.

Bakan Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

* Virüsün bugün yakaladığı fırsatlar, tabloya ortalama 1 hafta sonra yansıyor.

* Kaçınılmaz görünen birçok durum, tedbirlerden taviz vermemize yol açıyor; bunları azaltmaya çalışalım.

* Aksi mümkünken asla risk almayalım. Yeni vaka sayılarını bugün uyguladığımız tedbirlerle düşürelim.

"HER TÜRLÜ KALABALIKTAN UZAK DURALIM"

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı "Çılgın kalabalık, kuru kalabalık, başı kalabalık. Her türlü kalabalıktan uzak duralım" paylaşımıyla vatandaşlara uyarıda bulundu.









[old_news_related_template title="Bakan Koca, coronadan kaynaklı can kaybı ve vaka sayısını açıkladı! İşte 12 Temmuz tablosu..." desc="Türkiye'deki güncel corona verileri açıklandı. Virüs nedeniyle 19 kişinin hayatını kaybettiğini duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere daha fazla uyalım' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/12/iecrop/koca-iha_16_9_1594576226.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-bakan-koca-coronadan-kaynakli-can-kaybi-ve-vaka-sayisini-acikladi-iste-12-temmuz-tablosu-5926854/"]