Olay, dün saat 23:00 sularında Bayrampaşa'nın Yıldırım mahallesi Şehit Kamil Balkan Caddesi'ndeki bir kafede meydana geldi.

Bulgaristan uyruklu olduğu öğrenilen Milen Stoyanov Bahchevanov henüz bilinmeyen bir nedenle elindeki bıçak ile kafeye girmiş ve etrafa saldırmıştı. Saldırgan polisin müdahalesi ile vurularak etkisiz hale getirilmişti.

[old_news_related_template title="Bayrampaşa'daki saldırganla ilgili şoke eden detay" desc="İstanbul Bayrampaşa'da girdiği kafede elindeki bıçakla dehşet saçan ve polis tarafından vurularak öldürülen Milen Bahchevanov ile ilgili yeni bilgi ve görüntüler ortaya çıktı. Olaydan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Bahchevanov'un HIV taşıdığı kaydedildi. 14 Ocak günü Bulgaristan'dan Türkiye'ye geldiği öğrenilen 33 yaşındaki Bahchevanov'un çantasından ise İncil, Meryem ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktığı öğrenildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/18/iecrop/restoran-foto-dha_16_9_1579340630.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bayrampasadaki-saldirganla-ilgili-soke-eden-detay-5575151/"]