Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak, ekonomiye ilişkin verdiği destek mesajlarından ötürü teşekkür etti.

Bakan Albayrak, sosyal medya hesabından da Bahçeli'nin paylaşımını aktararak şu ifadeleri kullandı:

* Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım.



BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'nin ekonomiye ilişkin "IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak'a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş'in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar" sözlerine Berat Albayrak'tan açıklama geldi.

[old_news_related_template title="Devlet Bahçeli'den sert açıklamalar" desc="MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sabah saatlerinde Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın gündem yaratan paylaşımları sonrasında sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Ekonomik kriz-sosyal çalkantı-siyasal bunalım-darbe mekaniği Türk milletinin ve Cumhur İttifakı’nın kutlu varlığıyla altüst edilmiş, oyun bozulmuştur... Çıkarcıların karşısında imanla çarpan kalpler ittifak halindedir' ifadesini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/09/iecrop/bahceli-depophotos_16_9_1589042921.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-devlet-bahceliden-sert-aciklamalar-5804520/"]

[old_news_related_template title="İşte Türkiye ekonomisinin taşıdığı 5 risk" desc="Reuters'ta yayınlanan bir analize göre corona virüsünün de etkisiyle tüm dünya ekonomilerini bekleyen riskler olduğu gibi Türkiye'de de önemli ekonomik riskler bulunuyor. Analize göre Türkiye için öne çıkan ekonomik riskler arasında döviz rezervlerinin durumu, makro ekonomik sorunlar, faizler, kredi sıkışıklığı ve siyasi meseleler bulunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/08/iecrop/shutterstock_1720943167_16_9_1588940864.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/iste-turkiye-ekonomisinin-tasidigi-5-risk-5802249/"]