Son günlerde corona virüsü vakalarıyla sıkça gündeme gelen Şanlıurfa’da bir doktor corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

Viranşehir ilçesindeki bir tıp merkezinde görev yapan Doktor Abdurrahman Demir, bir süredir Mehmet Akif İnan Eğitm ve Araştırma Hastanesi'nde COVID-19 tedavisi görüyordu.



VİRANŞEHİR’DE ÇOK SEVİLİYORDU

Görev yaptığı Viranşehir ilçesinde çok sevilen doktorun ölümü ilçeyi yasa boğdu. Sosyal medyada birçok kişi doktor Demir’in yardımsever ve görevine bağlılığıyla ilgili paylaşımlar yaptı.

MESLEKTAŞLARINDAN TEPKİ

Cenazesi memleketi olan Adana'ya gönderilmek üzere morg servisinden alınması sırasında İl Sağlık Müdürlüğünden hiçbir yönetici veya temsilcinin bulunmaması meslektaşlarının tepkisine neden oldu.



[old_news_related_template title="CHP'li vekilden corona virüsü vaka sayılarıyla ilgili kritik açıklama!" desc="Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kâtip Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, son 15 gündeki corona virüsü vaka sayılarıyla ilgili açıklama yaptı. Valiliğe yaptıkları yazılı başvuruların akabinde valilik tarafından corona virüsü tanısıyla hastanede tedavi gören hasta sayılarının kamuoyuyla paylaşılmasının şeffaflık adına olumlu bir adım olduğunu belirten Tutdere, evde karantinaya alınan hastaların da eklenerek toplam vaka sayılarının şeffaf bir biçimde vatandaşlarla paylaşılması gerektiğini vurguladı. Vaka sayılarının kontrolden çıkarcasına artış gösterdiğini iddia eden Tutdere vatandaşları da kurallara uymaları konusunda uyardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/15/iecrop/corona-dha-1_16_9_1597503227.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/chpli-vekilden-corona-virusu-vaka-sayilariyla-ilgili-kritik-aciklama-5989486/"]

[old_news_related_template title="Korkutan 'corona virüsü' haritası" desc="Sağlık Bakanlığı'nın 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında Van'daki corona virüsü tablosu endişe vermeye başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/15/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1597476346.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/korkutan-corona-virusu-haritasi-5988675/"]