Corona virüs salgınında sağlık çalışanları ölümlerindeki artış devam ediyor. Bugün içerisinde 3 sağlık çalışanının daha corona virüsten yaşamını yitirdiği açıklandı.

AİLE HEKİMİ OLARAK GÖREV YAPIYORDU

İzmir’in Urla ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Çil, COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İzmir'in Urla ilçesinde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Çil’in Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini İzmir Tabip Odası duyurdu. Çil’in cenazesi 17 Kasım Salı günü Denizli’nin Acıpayam ilçesinde toprağa verilecek.



İYİ PARTİ: GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanseri çalışanı Sururi Coşkun'un COVID-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, "Bir sağlıkçı daha şehit oldu. Kahramanmaraş’ta gönüllü olarak Pandemi Çağrı Merkezinde çalışırken izole olan Sururi Coşkun malesef Covid19 dan vefat etmiştir. Sağlıkçımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Çağrımızı yineliyoruz. Sağlıkçılar şehit sayılsın" diyerek haberi duyurdu. Coşkun'un Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi Müdürü (Eski SSK Kahramanmaraş Hastanesi) olduğu öğrenildi.



İLÇENİN TEK DİŞ HEKİMİ CORONAYA YENİK DÜŞTÜ

Aydın’ın Buharkent ilçesinin tek diş hekimi Covid-19’a yenik düştü. İlçede 30 yıldır diş hekimi olan Bülent Azman (61) iki gün önce rahatsızlanınca, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde Covid-19 teşhisi konulan Azman, yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımdaki mücadeleyi kaybeden Bülent Azman bugün yaşamını yitirdi. Evli ve üç çocuk babası Bülent Azman’ın ölüm haberi yaşadığı ilçede büyük üzüntü yarattı.



TTB: ÖLÜYORUZ

Türk Tabipleri Birliği ise Sivas’ta görev yapan Eczacı Bekir Mutlu'nun COVID-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB, "Ölüyoruz, yönetemiyorsunuz" ifadelerine de yer verdi.



[old_news_related_template title="Corona virüsü verileri açıklandı! İşte 16 Kasım tablosu" desc="Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 16 Kasım Pazartesi gününün corona tablosuna göre son 24 saatte 96 kişi hayatını kaybederken 3 bin 316 yeni hasta tespit edildi. Verilere ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, ağır hasta sayısının 3 bin 610'a yükseldiğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/16/iecrop/corona-sozcu_16_9_1603034120_16_9_1605539860.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-corona-virusu-verileri-aciklandi-iste-16-kasim-tablosu-6128115/"]

[old_news_related_template title="Coronaya yakalanan doktor: Bu işin şakası yok!" desc="Manisa Soma Devlet Hastanesi’nde, corona tedavisi gören Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, sosyal medyada paylaştığı video ile vatandaşları uyararak, “Hiç maskesiz, sipersiz çalışmadım, çok korundum ama yine de olmadı. Zor durumda kalmadıkça lütfen kalabalık ortamlara girmeyin, teması azaltın. Bu işin şakası yok” ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/16/iecrop/coronaya-yakalanan-doktor-sozcu_16_9_1605526299.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/coronaya-yakalanan-doktor-bu-isin-sakasi-yok-6127749/"]