Olay, Ataşehir ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde saat 01.00'de meydana geldi. Şiddetli fırtınaya dayanamayan bir çatı park halindeki otomobilin üzerine düştü.

[old_news_related_template title="İstanbul'da fırtına ve şiddetli yağış! Evleri su bastı, ağaçlar devrildi, trafik durdu" desc="İstanbul genelinde sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve yağmur etkili oluyor. Kent genelinde su baskınları ve ağaç devrilmesi olayları meydana geldi. Sultangazi'de bazı evleri su basarken Kadıköy'de de fırtına nedeniyle bir ağaç, otomobilin üstüne devrildi. Öte yandan İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 18.30'da yoğunluk yüzde 80'e ulaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/06/iecrop/kadikoy-dha-1_16_9_1578321938.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-firtina-ve-siddetli-yagis-evleri-su-basti-agac-devrildi-5551608/"]

Otomobil sahibi Ali Osman Gürkan, "Ben rüzgarın sesine kalktım, arabayı alalı da bir hafta oldu, durum böyle ve hala da çatı uçmaya devam ediyor" diyerek yaşananları anlattı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Kayışdağı İtfaiye ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı. İHA