Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilik ile uğraşan Yaşar Ertaş bundan 3 yıl önce bir tavuk aldı.

Almış olduğu tavuğun yumurtlamaya başlamasının ardından yumurtladığı yumurtaların üzerinde 'Allah' yazısı olmasının ardından bunu köylüler ile paylaştı.

Aradan geçen 3 yılın ardından da tavuğun her yumurtladığı yumurta üzerinde Allah yazısı olması köylülerin de ilgisini çekmeye başladı.

"BU DA ALLAH'IN BİR ALAMETİDİR"

Allah yazılı yumurta yumurtlayan tavuğun sahibi Yaşar Ertaş yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

* Bu tavuk sürekli bu şekilde yumurtluyor. Bu da Allah’ın bir alametidir. Görüyorsunuz işte yumurtaların üzerinde Allah yazıyor.

* Tavuklarım arasında sadece bu tavuk bu şekilde yumurtluyor. İlk başladığından beri bu şekilde yumurtluyor.

* Tavuğumuz 3 senedir bende ve bu şekilde yumurtluyor. Her yumurtladığında da Allah yazısını görmek mümkün. İHA

[old_news_related_template title="Ankara'da vahşet! 7 köpek zehirli tavuk yedirilerek katledildi" desc="Ankara'ya bağlı Sincan ilçesi Yenikent 29 Ekim Mahallesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli tavuk etlerini yiyen 7 köpek öldü. 3 köpek ise son anda kurtarılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, Elazığ Depremi sonrasında bölgeye Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile gönderilen köpeklerin sokakta bulunup eğitildiği öğrenildi. Ankara'nın köpekleri Elazığ'da enkaz altında can kurtarırken, Ankara'da ise öldürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/30/iecrop/kapak-1_16_9_1580371625.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/ankarada-vahset-7-kopek-zehirli-tavuk-yedirilerek-katledildi/"]