İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin tahliye edilmesi için mahkemelere baskı yaptığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan eski AKP milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun “hanım ağa” olarak tanıtan Güniz Akkuş’u da TBMM’de ağırladığı ortaya çıkmıştı.

Meclis'te gerçekleşen ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kuzu, şu ifadelere yer verdi:

Güniz Akkuş, AK Parti’den 3 dönem milletvekili aday adayı olmuştur. Bu nedenle Anayasa Komisyonu Başkanı olduğum dönemde beni ziyaret etmiştir.

Ben popüler bir siyasetçiyim. Binlerce fotoğraf çektirdiğim insan vardır.Fotoğraf çektirdiğim kişinin GBT’sine bakacak değilim.

[old_news_related_template title="Burhan Kuzu, 'Hanım Ağa Güniz Akkuş'u ağırlamış" desc="AKP'nin kurucu üyelerinden eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun, 'Hanım Ağa' lakaplı Güniz Akkuş'u TBMM'de ağırladığı ortaya çıktı. Ziyaretin Kuzu'nun Meclis'te Anayasa Komisyonu Başkanı'yken gerçekleştiği öğrenildi. Akkuş'un adı sosyal medyadan Sedat Peker'i tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/30/iecrop/burhankuzugunisakkusdepophotos_16_9_1590819857.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/burhan-kuzu-hanim-aga-guniz-akkusu-agirlamis-5844745/"]