Beysir'in bu akşam saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü evinde beylik silahı ile intihar ettiği öğrenildi.



112 ekiplerinin müdahale ettiği Beysir, yolda hayatını kaybetti.
Acı haberi alan sevenleri Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesine akın etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CENAZE BUGÜN DEFNEDİLECEK

Olay sonrası MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve çok sayıda partili de hastaneye akın etti.
Beysir'in hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini belirten Kalkancı, "Teşkilat olarak üzüntülüyüz. Başımız sağ olsun." dedi.
Kalkancı, Beysir'in cenazesinin, yarın (Perşembe) ikindi vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Orhaneli ilçesinin kırsal Topuk Mahallesi'nde defnedilmesinin planlandığını sözlerine ekledi.



AKTAŞ'TAN TAZİYE


Acı haberi alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Aktaş mesajında: "Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Rabbim rahmetiyle kucaklasın. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.



[old_news_related_template title="MHP'li belediye kendi elektriğini kendi üretecek" desc="Kastamonu Belediyesi'nin TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne sunduğu Güneş Enerji Santralleri (GES) projesi onaylandı. Kastamonu Belediyesi’nin elektrik giderinde yüzde 30 tasarruf sağlayacak olan GES projesi için 6 milyon TL’lik yatırım yapılacağı belirtildi. MHP'li Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, kurum binalarının üzerine güneş enerji panelleri yerleştirileceğini belirterek, 'Günlük 1000 kWh elektrik enerjisi üreteceğiz. Tasarruf ve satış yapacağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/20/iecrop/belediye-kendi-elektrigini-kendi-uretecek_16_9_1579527110.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/mhpli-belediye-kendi-elektrigini-kendi-uretecek-5578130/"]