İstanbul’un çeşitli noktalarında bir grup genç, arkadaşlarını askere uğurlamak için dün ve önceki gün akşam saatlerinde sokak aralarında toplandı.

Corona virüsü tedbirlerine aldırış etmeyen gençler, yüksek sesli müziklerle kendi aralarında eğlenmeye başladı. Uzmanların ve yetkililerin 'Sokağa çıkmayın' çağrısına rağmen toplanan gençler asker uğurladı.



Bununla da yetinmeyip araçlara binerek konvoy halinde yola çıktılar. Sokak ve caddelerde yüksek sesli müzikler çalan gençler, Kağıthane-Piyalepaşa Tünelin'e girdi. Burada kornalara basarak ve trafiği yavaşlatarak rahatsızlık veren grup o anları kaydedip bir de sosyal medyadan yayınladı. (İHA)



[old_news_related_template title="Son dakika... Corona virüsü ihmalleri artınca İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi" desc="Türkiye'de salgın nedeniyle hızla artan can kaybı ve vaka sayısı endişe yaratırken dün akşam İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Konya'dan gelen görüntüler pes dedirtti. İçişleri Bakanlığı, coronaya karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan 'sosyal mesafe' kuralına asker uğurlamalarında da uyulması konusunda vatandaşları uyardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/21/iecrop/konyada-asker-ugurlamada-koronavirus-tedbiri-ihmali-_1859_dhaphoto7_16_9_1584765080.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-virusu-ihmalleri-artinca-icisleri-bakanligindan-aciklama-geldi-5692537/"]