Olay, Manisa'nın Soma ilçesi Hürriyet Bulvarı'nda bir teknik serviste yaşandı.

Tamir için servise getirilen bir cep telefonunun bataryasının patlaması, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Telefon tamirciliği yapan Yusuf Karataş, müşterisiyle konuşurken masanın hemen üstünde duran telefonun bataryası birden patladı.

Patlamada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşandı. Karataş cep telefonunu masadan yere atarak alevlerin büyümesini engelledi.

İş yeri sahibi Karataş, patlamaya cep telefonunun şişen bataryasının sebep olduğunu belirterek, vatandaşları telefonlarının şişen bataryaları konusunda uyardı. İHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da fabrikada patlama: İki kişi hayatını kaybetti" desc="İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki bir kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 'İtfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sürüyor' denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/29/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1590743187.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-istanbulda-fabrikada-patlama-olu-ve-yaralilar-var-5843175/"]