Ordu'da 3 Aralık 2019 akşamı evine gireceği esnada Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Olaydan bir gün sonra yakalanan cezaevi firarisi sabıkalı Arduç, Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne gönderildi.

FOTO: İHA


Aile, Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi’nde bulunan kızlarının mezarını granit ile yaptırdı. Doğum gününe üç gün kala öldürülen ve ailesinin de doğum gününü kızlarının mezarı başında kutladığı balerin Ceren Özdemir’in mezar taşının ön yüzüne doğum ve ölüm tarihleri ile birlikte anne-baba ismi yazılırken, bir de fotoğrafı konuldu.

FOTO: İHA


Mezar taşının arka yüzüne ise ailesi tarafından Ceren Özdemir’in sosyal medyasındaki, "Sınırlarımın ötesine geçmeyi öğreniyorum ve artık isteklerimi bastıranların yanında duramam. Bazen büyümek için insanları geride bırakmak zorunda olduğumu öğrendim ve bu öz sevginin ötesinde, nihayet kim olduğumun meselesi" paylaşımı yazıldı.

FOTO: İHA


Baba Yılmaz Özdemir ise kendi sosyal medya hesabından kızının mezarına ait fotoğrafları yayınlayarak, "Prensesimin bedeni istirahatgahını geçireceği mekanı Allah’ın izniyle hazır" yazdı. (İHA)