Bağcılar Yüzyıl mahallesi 2136 sokakta bugün saat 14:00 sıralarında meydana gelen olayda seyir halindeki polis aracına ateş açıldı. Araçtaki narkotik ekibinden polis memuru Erkan Gökteke göğsünden, Yunus Nacar ise kolundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polislerden Erkan Gökteke tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da olayın ardından Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek ile birlikte şehit polis memuru Erkan Gökteke'nin Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaftancıoğlu daha sonra yaralı polis memurunun tedavi gördüğü hastaneyi de ziyaret etti.

[old_news_related_template title="İstanbul'da silahlı saldırı sonucu bir polis şehit oldu" desc="İstanbul'da sokaklarda uyuşturucu satanları takip eden narkotik ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis şehit olurken, bir polis memuru da yaralandı. Saldırganların polis tarafından yakalandığı açıklandı. Saldırganlardan Reyis B.'nin 75 adet suç kaybı bulunduğu ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/18/iecrop/fotosozcu.bagcilar_16_9_1595079161.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-istanbulda-polise-hain-saldiri-5938649/"]