Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 4 Temmuz günü ilçede yapılan bir düğün törenine katılarak gençlerin nikahını kıydı.

Ancak, düğüne katılmak için İstanbul'dan ilçeye gelen 4 kişinin, düğünden sonra yapılan covid-19 testleri pozitif çıktı. Bunu üzerine harekete geçen filyasyon ekibi düğün törenine katılan kişilerle iletişime geçip test yapmaya başladı.

BAŞKAN DA RİSK ALTINDA

Dünya evine giren gençlerin nikahlarını kıyan ve takılarını takan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da filyasyon ekiplerince teste tabi tutuldu.

Test sonucu henüz netleşmeyen başkan evinde karantinaya alındı. Kendisinde hiç bir bulgu olmadığını dile getiren Başkan Bozkurt, "Törende gerekli tedbirlerimizi almıştık. Zaten kısa kaldım. Nikahı kıyıp takıları taktıktan sonra ayrıldım. Testimizi yaptırdık. Sonucunu bekliyoruz" dedi.

[old_news_related_template title="Belediye personelinde corona tespit edildi! Ankara'da katıldığı düğünde kapmış" desc="Kırıkkale'nin Yahşihan ilçe Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyede bulunan 1 personelde korona virüs tespit edilmesinin ardından temas kuran diğer 7 çalışanın da evlerinde karantinaya alındığını kaydetti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, 'Muhasebe biriminde çalışan personelimizin virüsü Ankara'da katıldığı bir düğünde kaptığını belirledik' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/13/iecrop/corona-dha-1_16_9_1594650244.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/belediye-personelinde-corona-tespit-edildi-ankarada-katildigi-dugunde-kapmis-5928633/"]