Olay, geçen hafta Kartepe Akmeşe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir çiftlikte kaçak olarak çalışan Afganistan uyruklu K.E. ve Murat D., yine Afganistan uyruklu 14 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu.

Çocuk durumu Afganistan'dan birlikte geldiği E.A. ve H.N.’ye anlattı. Başka bir çiftlikte yine kaçak olarak çalışan E.A. ve H.N. de K.E. ve Murat D.’nin yanına geldi. İkili çocuğa cinsel istismarda bulunduklarını kabul etti.

İddiaya göre bu sırada Murat D. üzerindeki bıçağı çıkarıp, E.A. ve H.N.’yi kendilerine de cinsel istismarda bulunacaklarını söyleyerek, tehdit etti. Çıkan arbedede Murat D., E.A. ve H.N.’yi bıçakla yaraladı. E.A. ve H.N. de Murat D.’yi bıçakladı. Murat D. olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma olayla ilgili olarak E.A., H.N. ve K.E.’yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerin ardından Afganistan uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi. K.E., ‘Çocuğa nitelikli cinsel istismar’, E.A. ve H.N. ise ‘Kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Küçük kızın tacizciden kurtulma anı kamerada!" desc="Rusya'da bir kişinin kendisini takip ettiğini fark eden küçük kız, apartmana girdiği sırada adamı tuzağa düşürerek tacizden kurtuldu. O anlar kameraya saniye saniye kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/21/iecrop/taciz-rusya-iha_16_9_1579623855.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/kucuk-kizin-tacizciden-kurtulma-ani-kamerada-5580472/"]