Denizli’nin Çivril ilçesi Kızılcasögüt Mahallesinde corona şüphesi nedeniyle kendini evine kapatan 64 yaşındaki Siyami Kuş intihar ederek yaşamına son verdi.

UMREDEN DÖNDÜKTEN SONRA GÖZETİME ALINDI

Umreden döndüğü öğrenilen Siyami Kuş’un yaklaşık bir hafta önce ambulansla evinden alınarak Çivril Devlet Hastanesi’ne getirildiği ve burada kontrol altında tutulduğu öğrenildi. Birkaç gün hastanede kaldıktan sonra Siyami Kuş’a evine gitmesi için izin verildi.

KOMŞULARIN CORONA ENDİŞESİ

Evinde izole bir yaşam süren Siyami Kuş’a corona endişesi nedeni ile komşuları ve yakınlarının selam bile vermediği öğrenildi. Yaşlı adamla zaman zaman bazı tanıdıklarının alay ettikleri de ileri sürüldü.

EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Yaşlı adam dün sabah evinin tavanına kendini iple asarak intihar etti. Yakınları tarafından bulunan Siyami Kuş toprağa verildi.

[old_news_related_template title="İl il gezen 5 pazarcıda corona virüsü çıktı! Ortalık karıştı" desc="Aydın'da yaşayan ve Ege Bölgesi'nin çeşitli illerindeki pazar yerlerinde tezgah açan 5 esnafa corona virüsü teşhisi konulmasının ardından pazarcıların temasta bulunduğu yakınları ve komşularının yaşadığı aynı mahalledeki 22 ev karantinaya alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/20/iecrop/pazarci-dha21_11090729_16_9_1587395031.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/il-il-gezen-5-pazarcida-corona-virusu-cikti-ortalik-karisti-5761565/"]