Trabzon'da yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanarak Akçaabat ilçesinde özel bir hastaneye kaldırılan, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, corona virüsü testi pozitif çıkınca sevk edildiği, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün yaşamını yitirmişti.

73 yaşında hayatını kaybeden siyasetçinin son görüntüleri ortaya çıktı.

"SELAMLARINIZI ALDIM"

Corona virüs nedeniyle tedavi süresinde sevenleri tarafından kendisine iletilen mesajlara son kez karşılık vererek seslenen Haydar Baş, "Videoda selamlarınızı aldım. Çok memnun oldum. Sizi çok özlemiştim. Ben de size selam ediyor. Hasretle kucaklıyorum. Allah'a emanet olun" diyerek duygulandığı gözlendi. (İHA)

 

[old_news_related_template title="Haydar Baş corona virüsünden hayatını kaybetti" desc="Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon'da corona virüsü (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Haydar Baş ile ailesinden sekiz kişinin corona virüsüne yakalandığı dün açıklanmıştı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/14/iecrop/depophotos_15040468_16_9_1586853380.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-iha-haydar-bas-corona-virusunden-hayatini-kaybetti-5746674/"]