Corona virüsü (Covid-19) salgını Kurban Bayramı'nın ardından tekrar yükselişe geçti ve bazı önlemler yeniden alınmaya başladı. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde bugün çekilen görüntüler ise ‘eyvah’ dedirtti.

VATANDAŞLAR İÇ İÇE SIRA BEKLEDİ

Çok sayıda vatandaşın polikliniklerde iç içe sıra beklediği görüntüler dikkat çekti. Hastanede corona virüsü salgınına dair hiçbir önlem alınmadığı ve hastane içerisinde bulunan vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

[old_news_related_template title="Sağlık Bakanlığı merkez binasında corona önlemleri" desc="Sağlık Bakanlığı'nca yayımlanan genelge ile bakanlık merkez binasında uygulanmakta olan ziyaretçi girişi yasağının halen devam ettiği, zorunlu haller dışında ziyaretçi kabulünde ısrarcı olunmaması istendi. Genelgede, 'ortak kullanım alanlarından olan bina içerisindeki tüm çay ocaklarının kapatılması ve zemin katta yer alan kantinde çay-kahve servislerinin kaldırılması' tedbirlerine de yer verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/18/iecrop/saglik-bakanligi-dha_16_9_1597759148.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/saglik-bakanligi-merkez-binasinda-corona-onlemleri-5994035/"]