Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın TELE1'de yayınlanan Demokrasi Arenası programına konuk olan doktor ve İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray, Türkiye'deki Covid-19 salgınıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Aytun Çıray, "Elimde görüntüler de var Türkiye'deki virüsün karakteri, gen haritası Suudi Arabistan'daki virüsün gen haritası. Yani umre meselesinin bedelini ödüyoruz" dedi.

[old_news_related_template title="İYİ Partili Aytun Çıray corona virüsüyle mücadelede yapılan hataları tek tek sıraladı" desc="İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, corona virüsü salgını ile mücadelede Türkiye’de yaşanan yanlışları ve acilen yapılması gerekenleri sıraladı. Çıray, SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu’ya verdiği röportajda neler yapılması gerektiğini de anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/08/iecrop/aytunciray_16_9_1586343590.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/iyi-partili-aytun-ciray-corona-virusuyle-mucadelede-yapilan-hatalari-tek-tek-siraladi-5734060/"]