Kaza, D-100 karayolunda meydana geldi. Avcılar'dan Beylikdüzü istikametine giden sürücü, Esenyurt'taki bir AVM yakınlarında aracın hâkimiyetini kaybetti.

Yağışın da etkisi ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil aynı yönde ilerleyen kamyonetle çarpıştı. Hızını alamayan otomobil sonra da aydınlatma direğine çarptı.

Kazada hurdaya dönen araçtaki 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoldan geçen sürücüler ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik durma noktasına gelirken, ulaşım polis ekiplerince kontrollü olarak sağlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yola akan akaryakıt için kumlama ve temizlik çalışması yaptı.  Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Sancaktepe’de feci kaza! Tünelde kontrolden çıktı" desc=" Sancaktepe’de bir tünelde seyir halinde olan TIR sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırımı aşıp duvara çarparak durabildi. Duvarın yıkıldığı ve TIR'ın büyük hasar aldığı kazayı sürücü şans eseri yara almadan atlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/07/iecrop/tir_16_9_1581062621.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sancaktepede-feci-kaza-tunelde-kontrolden-cikti-5611439/"]