Herkes bir yandan 2020 yılının nasıl geçtiğini düşünürken yeni yılı karşılamak için hazırlıklarını yapıyor ve 2021 yılı için yapılacaklar listesi hazırlıyor. Herkes daha sağlıklı, başarılı, kazançlı, mutlu bir hayatın hayalini kurarken en sevgi dolu duygularınızı haberimizde yer alan mesajlarla arkadaşlarınıza, akrabalarınıza ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

2021 YILBAŞI MESAJLARI

Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır. Yeni yılın en mutlu değişimlerle başarı, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle.

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2021 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...



Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Hoşcakal 2020 ve hoş gel bize 2021…

Allah'ım sen bize huzur içinde geçirebileceğimiz bir yıl nasip et. Mutlu yıllar…

2021 yılının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun…

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle.



Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Barış, mutluluk ve beraberlik dolu yeni bir yıl için en içten selamlar gönderiyorum sana Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun

YENİ YIL MESAJLARI 2021

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2021 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun.

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle…

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!



Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim. Mutlu yıllar.

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2021 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar..

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.

Yeni yıl bizlere kutlu olsun. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar.

[old_news_related_template title="Geri sayım başladı: Ülkeler yeni yıla girmeye başladı" desc="Corona salgını, kadın cinayetleri, ekonomik kriz ve diplomatik krizler derken 2020'nin son gününü yaşıyoruz... Birçok ülkede 'bit artık' sözleriyle anılan 2020'nin son gününde dünyayı yeni yıl heyecanı sardı. Pasifik adaları ülkeleri yeni yıla girmeye başladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/31/iecrop/sydney-reuters_16_9_1609420255.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/geri-sayim-basladi-ulkeler-yeni-yila-girmeye-basladi-6191306/"]