Düzce Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

* İçerisinde bulunduğumuz kış aylarında mevsimsel etkilerle birlikte, yaylalar, yüksek dağ kesimleri, ormanlık alanlar ve benzeri tehlikeli olabilecek yerlerde; gezi, seyahat, kamp veya spor aktivitelerinde bulunmak, ziyaretçilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak durumlara neden olmakla birlikte, kurtarma ekiplerinin de can güvenliğini riske atabilmektedir.

* Kış şartlarının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği başta olmak üzere, herhangi bir mağduriyet yaşamaması önem arz etmektedir.

* Bu kapsamda, Abant-Sinekli Yaylası arasındaki yol Bolu Valiliğince, ilimizde ise Kardüz Yaylasına giden yol Valiliğimizce kapatılmıştır.

* Ayrıca, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak amacıyla Bolu'dan Yedigöllere gidişi sağlayan yol Bolu Valiliği tarafından, Yığılca ilçemizden Yedigöllere giden yol ise Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır. İHA

[old_news_related_template title="Kayseri-Malatya kara yolu araç ulaşımına kapandı!" desc="Kayseri-Malatya kara yolu Pınarbaşı ve Darende ilçeleri arasında devam eden yoğun tipi nedeniyle araç ulaşımına kapatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/08/iecrop/iha-kar-1_16_9_1581192694.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kayseri-malatya-kara-yolu-arac-ulasimina-kapandi-5614293/"]