Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya Şehir Hastanesi açılışı için Konya’ya geldi. Erdoğan açılış töreni öncesi Sultan Selim Camii’nde Cuma namazı kıldı.

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Erdoğan namaz çıkışında kendisini bekleyen Cumhurbaşkanlığı otobüsüne binerek vatandaşlara çay attı. Çay dağıtımı sırasında sosyal mesafe hiçe sayıldı.

Vatandaşlara çay attıktan sonra alandan uzaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi açılışını gerçekleştirdi.

[old_news_related_template title="Erdoğan'dan Bahçeli'ye AYM desteği: Seve seve ben de varım" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan-Azerbaycan savaşına değindi. Erdoğan, 'Bu haydut devlete destek verenleri hesap sorulacağı konusunda ikaz ediyorum' dedi. Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yapılandırılmasına yönelik çağrısı için, ''Parlamento yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/01/iecrop/ejpbtwfxkaeekji_16_9_1601552777.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/erdogan-haydut-ermenistana-destek-verenleri-uyariyorum-6062849/"]