Olay 29 Eylül gecesi Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Apartmanda oturanlar, polisi arayıp R.O.'nun daha önce de şiddet uyguladığı eşi H.O.'yu yine dövdüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese giden ekipler R.O.'dan kapıyı açmasını istedi. Ancak R.O. kapıyı açmamakta direnince polislere hareket etti.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

H.O. ile 2 çocuğunun yardım çığlığı atması üzerine ekipler savcılık izniyle balkondan eve girdi. Polisler R.O.'yu yakalayıp gözaltına alırken, H.O.'yu ise eli yüzü kanlar içinde buldu.

Çağırılan ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen H.O. tedaviye alındı. Uzun süre bağırıp çağıran ve küfredip, tehditler savuran R.O. polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

H.O.'nun kanlar içinde sağlık ekiplerini beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

R.O. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce eşini birçok kez dövdüğü ve hakkında 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından uzaklaştırma kararı verildiği öğrenilen R.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Hakkında daha önce uzaklaştırma kararı verilen R.O.'nun eşinin şikayetini geri çekmesi üzerine yeniden eve geldiği öğrenildi. Bu arada H.O., hastanedeki tedavisinin ardından sığınma evine götürüldü. Çiftin 2 çocuğu ise korumaya alındı. DHA