Pazar günü Erzincan'dan dönen ve gece vücut sıcaklığı 39 dereceye ulaşan Fatih Mehmet Maçoğlu, sabah saatlerinde boğaz ağrısı şikayetiyle devlet hastanesine başvurdu.

Tedaviye alınan Maçoğlu'ndan numune alınarak, corona virüsü testi yapıldı. Yapılan testin sonucu akşam saatlerinde belli oldu ve Maçoğlu'nun corona virüsüne yakalandığı belirlendi. Bunun üzerine Maçoğlu'nun hastanede tedavisine başlandı.

"SON GÜNLERDE BİRÇOK CENAZE TÖRENİNE KATILDIM"

Son günlerde birçok cenaze törenine katıldığını ve virüsü kimden kaptığını bilmediğini ifade eden Maçoğlu, şunları söyledi:

* Koronavirüsü kimden kaptığımı bilmiyorum ama son günlerde birçok cenaze törenine katıldım.

* 13 Haziran günü Fransa´da havuzda boğularak hayatını kaybeden Dilek Yücetepe ve iki oğlunun cenaze törenine katıldım.

* Cenaze töreninde Dilek Yücetepe'nin eşi Muharrem Yücetepe ile yakın temasımız oldu. Son bir hafta içinde Tunceli ve Pülümür´de iki vatandaşın cenaze törenine katıldım.

* En son pazar günü Erzincan'a gidip geldikten sonra dün gece yarısı ateşim 39 dereceye kadar çıktı. Sabah hastaneye giderek test yaptırdım ve akşam saatlerinde test pozitif çıktı.

* Şu an hastanedeyim. Bütün kontrollerim yapıldı. Boğazım ağrıyor, durumum iyi. Akciğer filmim ve kan tahlillerim çok iyi çıktı. Şu an endişe edecek bir durum yok.

* Bir süre tedavim hastanede devam edecek. Boğaz ağrısı dışında bir şikayetim yok. Arkadaşlarım yakın temas kurduğum herkesin listesini çıkarıyor.

"EN KISA ZAMANDA HABERLEŞMEK ÜZERE"

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Maçoğlu, şu ifadeleri kullandı:

* Dün yaşadığım boğaz ağrısından sonra hastanedeki tetkiklerim ve yapılan test sonuçlarına göre Coronavirüs testi sonucum pozitif çıkmıştır.

* Tunceli Devlet Hastanesinde tedavi sürecim başlamıştır.

* En kısa zamanda haberleşmek üzere.

"ŞU AN DURUMUM İYİ"

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Maçoğlu, şunları belirtti:

* Şu an durumum iyi. Sık sık arandığımız için telefonlarımız kilitlenmiş durumda.

* Günlük bilgilendirme yapacağız. İlginiz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda görüşmek üzere.

Bu arada sağlık ekipleri, Maçoğlu'nun yakın temas kurduğu kişilerle ilgili filyasyon çalışması başlattı. DHA