Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl 14 Ağustos tarihinde sabaha karşı işlettiği bardan çıkıp gittiği evin kapısında kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Ahmet Atik’in cinayet zanlısı olarak aranan ve Cehennem Melekleri isimli örgütün lideri olduğunu belirtilen Necati Arabacı önceki gün İzmir’de yakalanıp Bodrum’a getirilmişti.

Öldürülen Ahmet Atik. (FOTO: SÖZCÜ)


GRUBUN 'GODFATHER'I

Cehennem Melekleri isimli grubun Godfather'ı olarak anılan Arabacı’nın poliste verdiği ifadelerin ardından, cinayete karıştıkları belirlenen H.N.U. ve O.P. de Muğla’nın Menteşe ilçesinde yakalanarak Bodrum’a getirildi.

Cehennem Necati lakabıyla da bilinen Arabacı ve iki arkadaşı dün akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(FOTO: SÖZCÜ)


4 İLDE OPERASYON

Arabacı’nın Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Marmaris’te bazı eğlence mekanlarını haraca bağladığı iddia edildi. Arabacı ve iki adamının tutuklanmasının ardından mağdur olan onlarca iş adamının suç duyurusunda bulunmaya başladığı iddia edildi. Polis, Arabacı ve suç örgütü ile ilgili çalışmayı genişletti. Operasyonların Muğla, Aydın, Denizli, İzmir’de yoğunlaştığı öğrenildi.

ALMANYA'DA KÂBUS 

Necati Arabacı’nın, Almanya’da başına geçtiği 'Hells Angels' suç örgütünü yönettiği, 2002 yılında, insan ticareti, saldırı, gasp, silah ihlalleri ve haraç almaktan tutuklandı öğrenildi. Arabacı'nın Almanya'da suçlarını itiraf ettiği, tutuklanıp serbest kaldıktan sonra sınır dışı edildiği belirtildi. Arabacı’nın Yunanistan adalarına lüks yatlarla göçmen kaçakçılığı organizasyonunun ise sürdürdüğü iddia edildi.