Çin'de başlayarak dünyayı etkisine alan corona salgını sağlık çalışanları kadar diğer kamu görevlilerini de etkilemiş durumda.

İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi'nde görevli birçok vatandaşta virüs tespit edildiği açıklanmıştı.

Tam sayıyı İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından şu ifadelerle açıkladı:

Ne yazık ki; Covid 19 testi pozitif çıkan personel sayımız bugün itibariyle 433'e yükselmiştir. Ulaştırmada görevli çalışma arkadaşımız Ahmet Hakan Fenerci’yi de maalesef salgın nedeniyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine ve İBB ailemize başsağlığı dileriz.

[old_news_related_template title="İmamoğlu: Soruşturma açmak istiyorsanız, Ekrem İmamoğlu burada!" desc="İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin corona virüsü salgınına karşı başlattığı bağış kampanyasının İçişleri Bakanlığı genelgesiyle iptal edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Biz vatandaşımızdan bağış almıyoruz mu sanılıyor? Elbette alıyoruz. Bu yasal olarak bize tanımlanan bir şey zaten. Her yerde söyledim: Vakıfbank ve birkaç banka daha usülsüzlük yapmıştır. Yasal yollara başvurduk. Soruşturma açmak istiyorsanız, Ekrem İmamoğlu burada. Açın, hesap versin' ifadeleri kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/09/iecrop/imamoglu-deprem-calistayi-buraya-herkes-davet-edildi_9002_dhaphoto1_16_9_1586419283.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/imamoglu-istanbula-en-az-2-hafta-sokaga-cikma-yasagi-gerekli-5736037/"]