Olay Diyarbakır’ın Lice ilçesi Güçlü Mahallesi ve Serin Mahallesi arasında meydana geldi. Köylüler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Daha sonra sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Kavgayla birlikte çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve çok sayıda 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Silahların konuştuğu kavgada ilk belirlemelere 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Yaralılar ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanelerine sevk edildi. Jandarma köyde güvenlik tedbirlerini alırken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldığı öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Çakarlı minibüsteki saldırganın ifadesi ortaya çıktı!" desc="Hadımköy’de kullandığı çakarlı araçla Dadaş Aras’ın önünü kesen ve 5 kez bıçaklayan saldırgan Muhammed Enes Uysal’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Uysal ifadesinde Aras’ın bıçak çektiğini ve kendisini korumak için bıçağı alarak salladığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/25/iecrop/minibus-dha2_16_9_1598364613.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/cakarli-minibusteki-saldirganin-ifadesi-ortaya-cikti-6006431/"]