Sokağa çıkma kısıtlaması bulunmasına rağmen A.D., çocukları B.D. ve D.C.D.'yi de alarak, taksiyle saat 15.00 sıralarında gittikleri Zafer Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde, aralarında husumet bulunan K.Y., H.A., A.K. ve A.Y ile karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.



Tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada, vücutlarının çeşitli yerlerine saçma ve mermi isabet eden K.Y., H.A., A.K. ve A.Y. yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki binalarda oturanların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi.

BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi ile Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan K.Y.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.



Polis, olayın ardından kaçan A.D. ve iki çocuğunu yakalayıp, gözaltına alırken, 2 tabanca ve 1 pompalı tüfeğe el konuldu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 20 boş kovan bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Silahlı kavgada gözünü kaybeden genç şarkıcı dehşet anlarını anlattı" desc="İstanbul Şişli’de maganda kurşunuyla gözünü kaybeden şarkıcı Şahan Dinç yaşadıklarını anlattı. Dinç, “Dışarıdan kavgaya bakıyım derken silahlar ateşlenmeye başladı. Kafamdan vurulduğumu anladım. Hastanede saatlerce acılar içerisinde çok bekledim” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/19/iecrop/sahan-sarkici-foto-iha_16_9_1605794781.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/silahli-kavgada-gozunu-kaybeden-genc-sarkici-dehset-anlarini-anlatti-6132624/"]