Olay, geçen cuma günü Göltürkbükü Mahallesi'ndeki bir balık çiftliğinde meydana geldi. M.V.A., Hamdi Ekim Serdaroğlu (26) ile Hasan Yanık'ı (39) silahla öldürerek kayıplara karıştı.

M.V.A.'nın bulunması için jandarma ekipleri Bodrum bölgesinde operasyon düzenlemiş, havadan ve karadan yapılan incelemelerle didik didik aramıştı. (FOTO: İHA)


Polis her yerde katil zanlısını ararken, M.V.A, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında börek yerken yakalandı. Zanlının tanınmamak için bıyıklarını kestiği ve yanında olayda kullandığı düşünülen silahla yakalandığı öğrenildi.

M.V.A.'nın cinayeti işlemeden önce bıyıklı olduğu, kayıplara karıştıktan sonra bıyıklarını kestiği ortaya çıktı. (FOTO: İHA)


ÜÇ GÜN ORMANDA SAKLANMIŞ

M.V.A.'nın üç gün ormanlık alanda kaldığı ardından dolmuşa binerek Bodrum şehir merkezine geldiği çok acıktığı için karnını doyurduktan sonra polise teslim olma niyetinde olduğu iddia edildi.

"ŞİMDİDEN VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM"

İki arkadaşını geçirdiği sinir krizi sonucu öldürdüğünü belirten M.V.A., "Bir suç işledim, cezasını çekmeye razıyım. 2.5 gün düşündüm kanundan kaçamazdım, o nedenle buraya börekçiye geldim. Zaten nereye kaçabilirdim ki... Şimdiden vicdan azabı çekiyorum" dedi.