Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görevli iki intörnün corona virüsü testi pozitif çıktığı açıklandı.

BÜYÜK TİTİZLİKLE İNCELENDİĞİ BELİRTİLDİ

Hastane başhekimliği tarafından yapılan açıklamada tüm koruma tedbirlerinin dünya standartlarına uygun olarak alındığı, herhangi bir koruyucu ekipman eksikliğinin bulunmadığını ancak bu vakaların ortaya çıkmasında sorunun nereden kaynaklandığının dikkatlice ve büyük bir titizlikle incelendiği belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise, konuyu değerlendirdiklerini duyurdu. DHA

[old_news_related_template title="Coronadan etkilenen sağlık çalışanı sayısı açıklandı" desc="Bakan Koca, coronadan etkilenen sağlık çalışanı sayısını açıkladı. Koca, 'Şu dönemde, maalesef enfekte olan sahada çalışan sağlık çalışanlarımızın sayısı fazla oldu. Toplam sayımız 7 bin 428. Yani 1 milyon çalışanımız içinde 7 bin 428 kişi enfekte, ortalama vakalarımız içindeki oranı yüzde 6,5'e yakın' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/29/iecrop/koca-dha1_16_9_1588176980.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-coronadan-etkilenen-saglik-calisani-sayisi-aciklandi-5782942/"]