İmamoğlu, ilçe belediyelerini ziyaretlerinin 17.’sini Büyükçekmece Belediyesi’ne dün gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından karşılanan Ekrem İmamoğlu, vatandaşların ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin, "Mahir Ünal’ın size yönelik eleştirileri vardı, ‘Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. İstanbul’un değil, Türkiye’nin sorunlarını konuşuyor’ diye. ‘Arkasındaki akıl, böyle istiyor’ demişti. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan İmamoğlu, şunları söyledi:

*Benim arkamda, 16 milyon insanın aklı var. Şu anda konuştuğumuz konuları konuşuyorum günlerdir. Bunların hepsi, tek tek İstanbul’la ilgili çok önemli konular.

*Ama ben öyle anlıyorum ki; ne yazık ki AK Parti’nin içindeki bazı arkadaşlar, ‘Ben ne konuşsam da öne çıksam’ diye bir arayış içinde.

*Herhalde orada prim yapan, benim adımla ilgili bir şey söylemek. Ben, İBB Başkanı’yım. Keyifle izlesin.

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e Kanal İstanbul ziyareti!" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi hakkında görüşmek üzere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i evinde ziyaret etti. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine dair soruya 'Kanal İstanbul ile ilgili neyi yanlış bulduğumu kendilerine ifade etsem. Yanlış mı olur? Çok doğru olur! Bizim beklentimiz bu. Israrla talep edeceğim' yanıtını verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/28/iecrop/ekram-i-meral-a_16_9_1577546835.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglundan-merak-aksenere-kanal-istanbul-ziyareti-5536209/"]