İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından yeni tip corona virüsü salgını günlerinde, ihtiyaç sahibi 500 bin aileye destek kolilerinin dağıtımına ilişkin bir video paylaştı.



İmamoğlu yaptığı paylaşımda "İhtiyaç sahibi 500 bin ailemize destek kolilerinin dağıtımı hızla devam ediyor. Bu süreçte hiç kimseyi darda bırakmayacağız. İBB, 16 milyon İstanbulluya hizmet etmeye devam edecek" notunu düştü.

 

[old_news_related_template title="İmamoğlu: İnsanlık, önem ve değer verdiği şeyleri gözden geçiriyor" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hamidiye Su çalışanlarına moral ziyareti yaptı. Kemerburgaz’daki tesislerde incelemelerde bulunan İmamoğlu, “Bu dönem, bize çok özel dersler veriyor ve yaşatıyor. İnsanlık, önem ve değer verdiği şeyleri gözden geçiriyor. Doğanın önemini, insanı yaşatmanın önemini bir daha yaşatıyor' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/20/iecrop/detay-kopya-4_16_9_1587373504.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/imamoglu-insanlik-onem-ve-deger-verdigi-seyleri-gozden-geciriyor-5760586/"]