Bu yıl gerçekleştirilen "Yeditepe Huzur Denetimleri"nin 3'üncüsü akşam saatlerinde İstanbul'un birçok noktasında başlatıldı.

Kadıköy Kuşdili Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlere, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik ve motorize yunus ekipleri katıldı.

Özel harekat polisleri de denetimlerde güvenlik önlemi aldı. Ekipler, cadde üzerinden geçen şüpheli araçları, taksi ve dolmuşları durdurarak didik didik aradı.

Araç içindeki kişilerin kimlik sorgulamaları ve üst aramaları yapıldı.

Fatih'teki denetim noktasında da durdurulan araçlar aranırken, şüpheli kişiler kimlik kontrolünden geçirildi. Hassas burunlu narkotik köpekleri de aramalarda yer aldı. Polis helikopteri de denetimlere havadan destek verdi. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da Rus mafyasına operasyon" desc="İstanbul'da son yıllarda onlarca suç örgütünü çökerten Organize Polisi, yerli çetelerin ardından bu sabah Rus mafyasına yönelik baskın düzenledi. Operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, Azeri mafya elebaşı Lotu Guli lakaplı Nadir Salifev'i öldürme için İstanbul'a geldikleri öne sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/31/iecrop/operasyon-foto-arsiv-dha_16_9_1580453185.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-rus-mafyasina-operasyon-5598856/"]