Olay, Beyoğlu, Piripaşa Mahallesi, Ahbap Sokak’ta meydana geldi. Sokak ortasında iki grup arasında yaşanan olayda, Kasım Kurt, Ali B. ve Hüsnü B. silahla yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kasım Kurt hayatını kaybetti. Ali B.’nin ise hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

DAMAT VE GELİN MESAJLAŞMASI

İki aile arasında yaşanan olayın, Kasım Kurt’un damadı ile karşı tarafın gelini arasında yaşanan mesajlaşmalardan kaynaklandığı öne sürüldü.

12 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayla ilgili polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 12 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda ise 1 pompalı tüfek ve 5 tabanca ele geçirildi. Adliyeye gönderilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken 2 şüpheli hakkında adli kontrol hükmü uygulandı. Diğer şüphelilerin ise serbest kaldığı belirtildi.

[old_news_related_template title="Börekçide silahlı çatışma! Mermi yağdırdılar!" desc="İstanbul'da dehşet anları... Aralarındaki 'kız meselesi' yüzünden tartışan ve bir börekçide buluşan Tuncay B. ile Kaan Y. birbirlerine mermi yağdırdı. Olayla ilgilisi olmayan biri 17 yaşındaki iki kişi de çıkan çatışma sonrası yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/28/iecrop/borekci-catisma-sozcu_16_9_1601290769.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/borekcide-silahli-catisma-mermi-yagdirdilar-6057830/"]