Edinen bilgilere göre, İstanbul'da çalışan H.T. (42), Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyüne tatile geldiği esnada rahatsızlandı.

Dün gece saat 23.00 sıralarında Gercüş Devlet Hastanesine kaldırılan H.T., yüksek ateş nedeniyle burada yapılan ilk müdahalenin ardından Corona virüsü şüphesiyle Batman Bölge Hastanesi'ne sevk edildi.

H.T., Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde gözlem altına alındı. İHA

[old_news_related_template title="Bilim Kurulu Üyesi Alpay Azap: Henüz sokağa çıkma yasağına ihtiyacımız yok" desc="Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Alpay Azap, bir televizyon kanalında çıktığı canlı yayında, ‘sokağa çıkma yasağı’ tartışmalarını değerlendirdi. Azap, “Açıkçası bugün uzun tartışmaların sonunda henüz öyle bir noktada olmadığımız için bir sokağa çıkma yasağı gibi bir şeye, İtalya’daki gibi bir duruma ihtiyacımız olmadığını düşündük” ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/16/iecrop/azap-haberturk-1_16_9_1584387087.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/koronavirus-bilim-kurulu-uyesi-alpay-azap-henuz-sokaga-cikma-yasagina-ihtiyacimiz-yok-5682769/"]