Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla İstiklal Caddesi'ni alışverişe gelen vatandaşlar doldurdu. Bayram alışverişlerini son ana bırakmak istemeyen vatandaşlar nedeniyle caddede büyük bir yoğunluk oluştuğu gözlemlendi.

MASKE TAKMADAN DOLAŞTILAR

Tüm uyarılara rağmen kimi vatandaşlar halen maske takmazken kimilerinin ise maskeyi uygun şekilde kullanmaması, sosyal mesafe kurallarına uymaması dikkat çekti.

Beyoğlu Kaymakamlığı Hıfzısıhha İlçe Kurulu tarafından corona virüsüyle mücadele kapsamında 8 Mayıs tarihinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne maskesiz giriş yasaklanlmıştı. (DHA)

[old_news_related_template title="Corona virüsünde son durum: Ülke şokta, yendik derken rekor ölüm açıklandı" desc="Corona virüsünde vaka sayısı 16 milyonu geçerken corona virüsünün yeniden hortladığı Avustralya, salgının başladığı günden beri en korkunç günü yaşadı... Victoria eyaletinde tekrar başlayan corona virüsü salgınından 10 insanın yaşamını yitirdiği açıklandı. Bu veri bir gündeki ölüm sayısında bir rekora da işaret ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/26/iecrop/hasta-reuters_16_9_1595765920.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-virusunde-son-durum-ulke-sokta-yendik-derken-rekor-olum-aciklandi-5953056/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsünde son durum... Almanya'dan flaş Türkiye kararı" desc="Corona virüsü salgını can almaya devam ederken Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn'dan flaş bir açıklama geldi. Bir radyo kanalına konuşan Spahn, 'ABD, Brezilya ve Türkiye'den gelenlere anında test yapılacak. Diğer ülkelerden gelenler 3 gün içinde test yapacak' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/26/iecrop/havalimani-reuterss_16_9_1595747186.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-virusunde-son-durum-almanyadan-flas-turkiye-karari-5953074/"]