Keşan'da kimliği belirsiz bir kişi, çarşı merkezi ve otobüs terminalinde kadınların gizlice çektiği fotoğraflarını hakaret içerikli sözlerle Twitter hesabından paylaştı.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Fotoğraflarının izinsiz olarak sosyal medya hesabında paylaşıldığını görenler, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, şikayetçi oldu.

Polis, çarşı merkezindeki banka şubeleri ile iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelinin kimliği kısa süre sonra tespit edilerek, yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Harekete geçen emniyet güçleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin götürüldüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı belirtildi. DHA

[old_news_related_template title="Sapık yapımcı Weinstein'dan Aniston'a şok tehdit: Öldürülmesi gerek" desc="Taciz ve tecavüz skandallarıyla Hollywood'u derinden sarsan yapımcı Harvey Weinstein'ın, ünlü oyuncu Jennifer Aniston'la ilgili şoke eden ifadeler kullandığı e-posta ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/11/iecrop/jennifer-aniston-instagram_16_9_1583930663.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/sapik-yapimci-weinsteindan-anistona-sok-tehdit-oldurulmesi-gerek-5673870/"]