Sami Polat’ın tek aday olarak girdiği Saadet Partisi (SP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Bir konuşma gerçekleştiren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE DOĞAR"

Büyük bir Türkiye hedefi koyduklarını belirten Karamollaoğlu, “Biz, önce kendi memleketimizi yaşanılabilir bir ülke haline getirmek mecburiyetindeyiz. Türkiye’yi örnek alınacak bir ülke yapacağız. Biz bunu yaparsak o zaman yeniden büyük Türkiye doğar" dedi.

[old_news_related_template title="Temel Karamollaoğlu'ndan yerli otomobil ve Kanal İstanbul açıklaması!" desc="Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yerli otomobille ilgili olarak, 'Yerli diyoruz, modeli İtalyanlara yaptırıyoruz. Bizim üretimden bahsederken, yerli otomobilin yüzde 100 yerli yapılabilmesi bizim her zaman idealimizdir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/28/iecrop/temel-karamollaoglu-dha_16_9_1577554325.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/temel-karamollaoglundan-yerli-otomobil-ve-kanal-istanbul-aciklamasi-5536325/"]

Türkiye’de insanları birbirlerine hasım haline getirmeye çalışanın olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullanı;

*Kutuplaşmayı, kamplaşmayı, sevgi saygı beslemesini değil, düşmanca tavır sergilemesini arzu ediyorlar. Biz, birbirimizi de düşman gibi hasım gibi görmeyiz.

*Siyasi partiler, birbirlerinin düşmanı değildir. Türkiye’nin ileri gitmesini istiyorsanız huzuru sağlamak zorundasınız. Adaletle hükmetmenin gerektiğine inanıyoruz.

*Liyakatin gerekliliğini savunuyoruz. Biz, adaleti mülkün temeli olarak gördüğümüz için en önemli mesele sayıyoruz. DHA