CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaşan infaz düzenlemesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

T24 canlı yayınında konuşan Kılıçdaroğlu, "Hazırlığımız yapılıyor. Bir dilekçe çıkıyor AYM için. Bunu uzman kişilere de gönderiyoruz. Netleştikten sonra başvuruyu yapacağız. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

"DOĞRU BULMUYORUZ"

Kılıçdaroğlu, Meclis'in corona virüsü salgını nedeniyle 45 gün kapalı tutulacak olmasını eleştirerek "Milli Mücadele'de bile açık olan Meclis niye kapatılıyor; bunu doğru bulmuyoruz. İktidar yaptıklarıyla kendi iktidarının sonunu getiriyor" dedi.

[old_news_related_template title="Cezaevlerinden tahliyeler başladı" desc="İnfaz Yasası’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından Maltepe Cezaevi ve Adıyaman Cezaevi'nden tahliyeler başladı. İlk etapta 65 yaş ve üzeri tutuklular tahliye oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/15/iecrop/detay-kopya_16_9_1586927940.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/maltepe-cezaevinde-tahliyeler-basladi-5748828/"]