Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, corona virüsü hastasının temaslısı olduğu için 2'nci kez karantinaya alındığını duyurdu.

Kesimoğlu, Kırklareli'nde COVID-19'un son dönemde çok hızlı yayıldığını ifade ederek, vatandaşları uyardı.

Kesimoğlu, "En büyük zenginliğimiz ailemiz ve sağlığımızdır, lütfen kurallara uyalım. İyi korunmama, maske takmama, sosyal mesafeye hep dikkat etmeme rağmen ben de temaslıyım, 2. kez karantinadayım" dedi.

Daha önce Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider de corona virüsüne yakalanmıştı.

[old_news_related_template title="Güncel corona verileri açıklandı! İşte 14 Kasım tablosu" desc="Sağlık Bakanlığı, coronadan kaynaklı can kaybı ve yeni hasta sayısını açıkladı. 14 Kasım Cumartesi gününün verilerine göre 3 bin 116 yeni hasta tespit edilirken 92 kişi yaşamını yitirdi. Hastane yükünün arttığını belirten Bakan Koca, son paylaşımında İstanbul'da salgınla ilgili toplantı yapıldığını duyurdu. Koca, toplantıda 'kaçınılmaz görünen tedbirleri' ele aldıklarını bildirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/14/iecrop/koca-depophotos-1_16_9_1605370976.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-guncel-corona-verileri-aciklandi-iste-14-kasim-tablosu-6125510/"]