Talatpaşa Mahallesi’nde yaşayan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Enver Camcıoğlu, caddenin kenarına kurduğu ses sistemiyle, corona virüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek için sokak konseri düzenledi.

Zaman zaman Türk sanat müzikleri seslendiren Camcıoğlu’na birçok vatandaş camlarından ve balkonlarından eşlik ederek destek verdi.

MASKE TAKIP SOKAĞA ÇIKTILAR

Camcıoğlu ilerleyen dakikalarda Trakya müzikleri de seslendirince kendini müziğin ritmine kaptıran vatandaşlar, ellerinde eldivenleri ve ağızlarında maskeleriyle sokağa çıkıp çiftetelli oynamaya başladı.

Renkli görüntülerin oluştuğu sokakta sanatçı Camcıoğlu vatandaşlara sürekli sosyal mesafeye uymaları hususunda uyarılarda bulundu. Kendini müziğin ritmine kaptıran çok sayıda vatandaş da balkonlarından eşlik etti.

"SALGIN TEHLİKESİ GEÇMİŞ DEĞİL"

Şikayet üzerine caddeye gelen polis ekipleri vatandaşlar tarafından alkışla karşılandı. Polis ekipleri vatandaşlara “Hep beraber güzel günlere yaklaşıyoruz. Corona virüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim" diyerek anons yapmasının ardından vatandaşlar evlerine dağıldı. (İHA)


[old_news_related_template title="İçişleri'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması" desc="İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Sokağa çıkma kısıtlaması daha öncede kamuoyuna açıklandığı üzere bu gece saat 24.00‘te sona erecektir. Sokağa çıkma kısıtlaması başladığı andan itibaren bu kuralı ihlal eden toplam 20 bin 398 kişiye adli ya da idari işlem gerçekleştirilmiştir' ifadelerine yer verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-icislerinden-sokaga-cikma-yasagi-aciklamasi-2-5759417/"]