Şanlıurfa'da yaşayan evli O.Ç., Zeliha Armağan ile dini nikahla evlenmek istedi. O.Ç.'ye kuma olmayı kabul etmeyen Zeliha Armağan, İzmir'e akrabalarının yanına sığındı.

Durumu öğrenen O.Ç. ise kayınpederi H.Ç. ile İzmir'e giderek genç kadını evlenmek için ikna etmeye çalıştı. H.Ç. ile O.Ç. Armağan'ı otomobile bindirip, Şanlıurfa'ya götürmek için yola çıktı.

İddiaya göre, yol boyunca tüm ikna çabasına karşın olumsuz yanıt alan O.Ç., Adana'nın Pozantı ilçesi Vali Çeşmesi mevkisinde otomobili durdurup, aşağı indirdiği Zeliha Armağan'ı uçurumdan attı.

BAŞINI TAŞLA EZİP ÖLDÜRDÜ

O.Ç., Armağan'ın ölüp, ölmediğini kontrol etmek için yanına indi. Armağan'ın ölmediğini fark eden O.Ç., genç kadını başını taşla ezip öldürdü.

[old_news_related_template title="Cinayetin firari baş şüphelisi, sosyal medyadan tehdit ediyor!" desc="İstanbul Zeytinburnu'nda 22 yaşındaki Mustafa Işık isimli genç uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olaya karıştığı belirlenen 3 kişiden 2'si tutuklanırken, bir şüpheli ise kaçtı. Mustafa Işık'ın ablası Meryem Köprülü firari olan şüphelinin kendilerini tehdit ettiğini belirterek, 'Kardeşimin katili elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Açtığı sosyal medya hesaplarından ailemizi tehdit ediyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/21/iecrop/olay-yeri-iha_16_9_1582294660.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/cinayetin-firari-bas-suphelisi-sosyal-medyadan-tehdit-ediyor-5639103/"]

AKRABASI ORTAYA ÇIKARDI

Şanlıurfa'da polis merkezine giden O.Ç.'nin akrabası M.Ç., Zeliha Armağan'ın öldürdüğünü ileri sürdü. Adana polisiyle irtibata geçen ekipler, M.Ç.'nin verdiği adres ve O.Ç.'nin otomobilinin Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından Armağan'ın cesedine ulaşıldı. Zeliha Armağan'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

KAÇMA PLANI YAPARKEN YAKALANDILAR

Şüpheliler de Suriye'ye kaçma planı yaparken yakalandı. Adana'ya getirilecek olan şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek. (DHA)

[old_news_related_template title="Cinayet zanlısından kan donduran savunma!" desc="Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir kişinin sahilde alkol alırken tartıştığı gruptaki şahıslardan biri tarafından 5 yerinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili açılan dava görülmeye başlandı. Duruşmada savunma yapan cinayet zanlısı, “Ben ailesinden özür diliyorum. Öldürmemin hiçbir gerekçesi yoktu, sadece alkolün etkisindeydim” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/20/iecrop/bicak-iha-1_16_9_1582210266.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/tartistigi-sahsi-bicaklayarak-olduren-cinayet-zanlisindan-kan-donduran-savunma-5637093/"]