Manisa’da AKP’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. AKP’li Candan’ın 15 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

AKP’de uzun süre görev yapan Candan’ın bir dönem partisinin Kırkağaç ilçe başkanlığını da üstlendiği belirtildi. Candan’ın vefatıyla ilgili olarak AKP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

AKP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya hesabından "Geçtiğimiz hafta COVID-19 teşhisi ile hastanede tedaviye alınan, AK Parti Kırkağaç eski İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Mehmet Candan ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Rabbimden rahmet sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

* Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avk. Mehmet Candan tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesinde vefat etmiştir. Başarılı siyasetçi Mehmet Candan’a Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.



[old_news_related_template title="Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete 'corona' eleştirisi!" desc="Gelecek Partisi'nin Manisa’daki 1. Olağan İl Kongresi’ne telekonferans yöntemi ile bağlanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gündemdeki konuları değerlendirdi. Corona virüsü salgınıyla ilgili açıklamalarda bulunan Davutoğlu, 'Açıklama yapan bakanlık da inandırıcı olmadığının farkında. Sağlık Bakanlığı’nı bir an önce gerçek rakamları paylaşmaya, vaka ve ölüm sayıları üzerinde sır perdesini aralamaya, hükümeti de il, bölge ve yaş eksenli ayrıntılı bir strateji geliştirmeye davet ediyorum' ifadesini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/13/iecrop/davutoglu-sozcu_16_9_1600007232.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ahmet-davutoglundan-hukumete-corona-elestirisi-6036156/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsü günlerinde mide bulandıran olay: Kavanozdan yarasa çıktı" desc="Milyarlarca insanın yaşamını etkileyen corona virüsü salgınının sebebi olduğu düşünülen yarasalar Çin'de yine gündemde... Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bir hazır sos kavanozunun içinden dev boyutlarda yarasa çıkması, 'Yok artık' dedirtti. Sosyal medyada birçok kullanıcı görüntülerle adeta şoke olurken, şirket bu görüntülerin fotomontaj olduğunu öne sürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/13/iecrop/yarasa-weibo-1_16_9_1600000820.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-virusu-gunlerinde-mide-bulandiran-olay-kavanozdan-yarasa-cikti-6036083/"]