Konuyla ilgili duyuruyu Twitter hesabından yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "Valiliğimizin bugünkü kararının ardından, taksilerde başlattığımız şeffaf kabin yerleştirme işlemini özel halk otobüsü ve dolmuşlara da ücretsiz bir şekilde uygulama kararı aldık. Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, corona virüsüyle mücadele kapsamında bir dizi yeni kararlar almış, ulaşım alanındaki önlemler kapsamında taksi, dolmuş ve toplu ulaşım araçlarında şoför mahalli ile yolcular arasında fiberglas ile bölümleme yapılması kararlaştırılmıştı.

[old_news_related_template title="Son dakika... Ankara'da 65 yaş üstüne kısıtlama kararı" desc="Ankara İl Pandemi Kurulu, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların düğün, cenaze, taziye, pazaryeri, sosyal faaliyetler vb. gibi topluca bulunulan alanlara girmelerinin kısıtlanmasına karar verdi. Öte yandan taksi, dolmuş ve toplu ulaşım araçlarında şoför mahalli ile yolcular arasında fiberglas ile bölümleme yapılması kararlaştırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/17/iecrop/sokaga-cikma-yasagi-dha_16_9_1597684346.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-ankarada-65-yas-ustune-kisitlama-karari-5992043/"]