İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'deki programının ikinci gününe Balçova, Buca, Konak ve Karabağlar ilçelerini ziyaret etti, esnaflarla bir araya geldi. Partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Akşener, İmamoğlu'nun Erzurum tatiliyle ilgili, "Ben insanların günlük hayatında ne yaptıkları ile ilgilenmiyorum. Çünkü o tür konuların kararını seçmen verir" yorumunu yaptı.

İlçelerdeki ilçe başkanlığı ziyaretlerinin ardından esnaflarla sohbet eden Akşener, esnafın sorunlarını dinleyerek not aldı. Akşener, not aldığı sorunları salı günü yapılacak grup toplantısındaki konuşmasında kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Akşener bugün ayrıca Torbalı ve Ödemiş ilçelerini ziyaret edecek. İYİ Parti Genel Başkanı, yarın Aliağa, Menemen, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı ve Gaziemir; pazar günü de yine Bayraklı ve Çeşme’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. (İHA)

[old_news_related_template title="İmamoğlu'dan Erzurum tatili tepkilerine yanıt: Kayak, zil takıp oynamak değildir" desc="Depremin vurduğu Elazığ'ı ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte tatil için gittiği Erzurum'da kayak yaptığı için sertçe eleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelen tepkilere bir kez daha yanıt verdi: Kayak, zil takıp oynamak değil. Üç günümü çocuklarımla beraber geçirdim. Ben Elazığ'daki sorumluluklarımı yerine getirdim." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/30/iecrop/imamoglu-dha1_1055097451_10551095_16_9_1580380313.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/imamogludan-erzurum-tatili-tepkilerine-yanit-kayak-zil-takip-oynamak-degildir-5597213/"]