Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Malatya ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA, SAMSUN VE KASTAMONU ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların Doğu Akdeniz’in iç kesimleri (Toroslar Mevkii), İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Ankara, Samsun ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi beklenen olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

[old_news_related_template title="Uzmanlardan kritik iddia: Çocuk felci aşısı coronaya karşı işe yarayabilir" desc="Corona virüsüne karşı tüm dünya aşıdan gelecek iyi bir haber beklerken, ABD'den umut verici bir açıklama geldi. Uzmanlar, çocuk felci aşısının corona virüsüne karşı koruma sağlayabileceğini öne sürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/12/iecrop/cocuk-felci-asi-shutter_16_9_1591961627.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/abdli-uzmanlardan-kritik-iddia-cocuk-felci-asisi-coronaya-karsi-ise-yarayabilir-5870763/"]